Hvis du arbejder inden for fødevareindustrien, health care eller et andre krævende og sterile miljøer, der behøver smarte IT løsninger, så er en Cleanroom tablet et must. Hvis du ikke endnu har hørt om denne tablets fantastiske fordele, så kig med her!

Den hygiejniske IT-løsning

Når man arbejder i et krævende miljø for eksempel inden for fødevareindustrien, pharmaindustrien eller sundhedsvæsnet, så skal hygiejnen være i orden. De ting vi håndterer på vores arbejdsdag, skal være fuldkommen sterile således sikkerheden og renligheden altid i højsædet, dette gælder også når det kommer til vores IT-udstyr.

En Cleanroom tablet er din optimale IT-løsning designet med hygiejnen i fokus. Tabletten er designet således at den er hurtig og nem at rengøre og desinficere på grund af den fuldkommen glatte overflade, som kan modstå stort set alle rengøring og desinfektionsmidler. Derudover har den ingen revner eller åbninger, hvor uønsket skidt og bakterier kan sætte sig i eller omkring brugerfladen.

Designet til at gøre din arbejdsdag lettere

Computere, tablets og andre IT-løsninger er nødvendige på stort set alle arbejdspladser, men ikke alle IT-løsninger er ens. Cleanroom tablet er særlig designet til et miljø, hvor renlighed og effektivitet er i højsædet.

Denne slags tablet effektiviserer din arbejdsdag med en brugervenlig overflade, som kan benyttes med handsker, letvægtig design og alsidige tilslutningsfunktioner med både USB, Wi-fi og Bluetooth.

På blue-line.com/products/cleanroom-tablet kan du vælge ud fra et forskellige tablets med forskellige smarte funktioner. Find for eksempel tablets med trådløs teknologi, ekstra tyndt og let design eller særlig robuste tablets tilpasset mere ekstreme arbejdsmiljø.

En Cleanroom Tablet er et uovertruffent smart redskab, og en fuldkommen uundværlig IT-løsning til at optimere din arbejdsdag.